Pizza met ham en knabbelsalade

Pizza met ham en knabbelsalade

Een verrukkelijke pizza met de ham en knabbelsalade is een heerlijke maaltijd. Zelfgemaakte pizza's met pastasaus van Bertolli zijn het lekkerst!

Kook tijd

25 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 2 el Bertolli olijfolie classico
  • 400 g Italiaanse roerbakgroenten
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Basilico à 500 g
  • 4 kant-en-klare pizzabodems
  • 50 g hamreepjes
  • 100 g geraspte jonge kaas
  • 1 kleine komkommer
  • 1 winterwortel
  • Serving Size 4

    Amount per serving

    • Energie 636
    • Eiwitten 22.8g
    • Carbohydrate incl. fibre 95.9g
    • Carbohydrate excl. fibre 87.8g
    • Sugar 22.1g
    • Fibre 8.1g
    • Fat 19.9g
    • Saturated Fat 6.9g
    • Unsaturated Fat 8.9g
    • Monounsaturated Fat 7.2g
    • Polyunsaturated Fat 1.0g
    • Trans Fat 0.2g
    • Cholesterol 28mg
    • Sodium 1382mg
    • Salt 3.46g
    • Calcium 24%
    • Iron 4%
    • Potassium 14%
    • Vitamin C 18%
    • Vitamin A 1%

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 200 °C. Verhit de Bertolli olijfolie in een ruime koekenpan en bak hierin de Italiaanse roerbakgroenten in ca. 5 minuten gaar. Voeg de Bertolli pastasaus Basilico toe en meng goed door.

  2. Verdeel de groente-tomatensaus gelijkmatig over de 4 pizzabodems. Bestrooi met de hamreepjes en de geraspte jonge kaas. Bak de pizza's in het midden van de oven in ca. 15 minuten gaar en goudbruin.

  3. Maak ondertussen de komkommer en de winterwortel schoon. Snijd ze in lange, dikke reepjes. Verdeel deze knabbelsalade over 4 halfhoge glaasjes. Leg de pizza's op 4 grote platte borden en snijd ze in punten. Serveer direct met de knabbelsalade erbij.

 
         

Meer inspiratie