Pizza met zalm, Parmezaanse kaas en knapperige rucola

Pizza met zalm, Parmezaanse kaas en knapperige rucola

Een pizza maken met zo'n lekkere knapperige bodem, kruidige Italiaanse pastasaus, verse zalmfilet, Parmezaanse kaas en verse rucola voor een lekkere bite dat kun je makkelijke zelf met dit pizza recept.

Voorbereidings tijd

25 min

Kook tijd

30 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 0.5 pak mix voor pizzabodem (zonder saus)
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Alle Erbe 500g
  • 250 g zalmfilet
  • 25 g parmezaanse kaas
  • 50 g rucola
  • Serving Size 2

    Amount per serving

    • Energie 746
    • Eiwitten 46.1g
    • Carbohydrate incl. fibre 51.4g
    • Carbohydrate excl. fibre 48.2g
    • Sugar 24.2g
    • Fibre 3.2g
    • Fat 14.3g
    • Saturated Fat 3.6g
    • Unsaturated Fat 5.0g
    • Monounsaturated Fat 2.4g
    • Polyunsaturated Fat 1.2g
    • Trans Fat 0.1g
    • Cholesterol 67mg
    • Sodium 1888mg
    • Salt 4.73g
    • Calcium 17%
    • Iron 6%
    • Potassium 15%
    • Vitamin C <1%
    • Vitamin A 3%

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 220 °C.

  2. Bereid het pizzadeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking, verdeel het in twee stukken en rol deze uit tot dunne, ronde lappen.

  3. Leg de deeglappen op een ingevette bakplaat en bestrijk ze met de pastasaus. Snijd de zalmfilet in plakjes, bestrooi ze met zout en peper en verdeel ze over de pizza’s. Bak de pizza’s in de oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar.

  4. Schaaf ondertussen de Parmezaanse kaas in dunne flinters. Leg de pizza’s op twee borden en leg in het midden een bergje rucola. Verdeel de kaas erover en serveer.

 
         

Meer inspiratie