Ravioli met zongedroogde tomatensaus, pepersalami en rucola

Ravioli met zongedroogde tomatensaus, pepersalami en rucola

Een fijne pasta ravioli met zongedroogde tomatensaus, pepersalami en rucola gemaakt met de pastasaus zongedroogde tomaat en oregano van Bertolli.

Kook tijd

20 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 250 g ravioli
  • 1 kleine courgette
  • 100 g dun gesneden pepersalami
  • 2 el olijfolie
  • 1 Bertolli Pastasaus in pot Siciliana à 400 g
  • 1 zakje rucola
  • Serving Size 2

    Amount per serving

    • Energie 898
    • Eiwitten 31.2g
    • Carbohydrate incl. fibre 76.9g
    • Carbohydrate excl. fibre 70.8g
    • Sugar 15.1g
    • Fibre 6.0g
    • Fat 52.5g
    • Saturated Fat 14.9g
    • Unsaturated Fat 34.4g
    • Monounsaturated Fat 20.4g
    • Polyunsaturated Fat 3.3g
    • Trans Fat 0.1g
    • Cholesterol 86mg
    • Sodium 1980mg
    • Salt 4.95g
    • Calcium 29%
    • Iron 20%
    • Potassium 14%
    • Vitamin C 16%
    • Vitamin A 4%

Bereidingswijze

  1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de ravioli af.

  2. Maak de courgette schoon en snijd hem in stukjes. Snijd de plakjes pepersalami in reepjes.

  3. Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan of wok en bak hierin de courgette 3 minuten op een hoog vuur. Schep de groente regelmatig om. Voeg de salami toe en bak deze 1 minuut mee.

  4. Roer de Bertolli pastasaus Siciliana erdoor en breng de saus aan de kook. Schep de ravioli op 2 warme diepe borden en verdeel de saus erover. Strooi er de rucola over.

 
         

Meer inspiratie