Rundvleesburgers met gebakken ui en paprika

Rundvleesburgers met gebakken ui en paprika

Rundvlees recept met recept met rundvlees van burgers en gebakken ui met paprika voor lekker eten met Italiaanse kruiden.

Voorbereidings tijd

5 min

Kook tijd

15 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 2 uien
  • 1 rode paprika
  • 2 tl chilipoeder
  • 1 tl kaneelpoeder
  • 4 rundvleesburgers
  • 4 el Bertolli olijfolie classico
  • 1 tl gedroogde Italiaanse kruiden
  • Serving Size 4

    Amount per serving

    • Energie 430
    • Eiwitten 20.3g
    • Carbohydrate incl. fibre 10.6g
    • Carbohydrate excl. fibre 7.9g
    • Sugar 4.7g
    • Fibre 2.7g
    • Fat 34.6g
    • Saturated Fat 10.6g
    • Unsaturated Fat 21.3g
    • Monounsaturated Fat 19.1g
    • Polyunsaturated Fat 2.1g
    • Trans Fat 0.6g
    • Cholesterol 53mg
    • Sodium 826mg
    • Salt 2.07g
    • Calcium 4%
    • Iron 15%
    • Potassium 15%
    • Vitamin C 100%
    • Vitamin A <1%

Bereidingswijze

  1. Snij de uien en paprika in dunne ringen. Meng het chilipoeder met de kaneel, de peper en het zout. Bestrooi de rundvleesburgers met dit kruidenmengsel.

  2. Verhit de Bertolli olijfolie in een pan en roerbak hierin de uien, de Italiaanse kruiden en de paprika tot de uien glazig zijn. Schep de groenten uit de pan en houd ze warm.

  3. Bak nu in dezelfde pan de burgers 4 tot 5 minuten aan elke kant. Leg de burgers op een bord en schep het ui-paprikamengsel erop.

 
         

Meer inspiratie