Schelpjesmacaroni met pikante pastasaus en gegrilde garnalen

Schelpjesmacaroni met pikante pastasaus en gegrilde garnalen

Een heerlijk pastagerecht van schelpjesmacaroni met pikante pastasaus en gegrilde garnalen voor een hemels en pittig pastagerecht.

Kook tijd

20 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 200 g schelpmacaroni
  • 250 g grote rauwe gepelde garnalen
  • 1 tl paprikapoeder
  • ½ el olijfolie
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Piccante
  • 2 takjes gemengde verse groene kruiden
  • Serving Size 2

    Amount per serving

    • Energie 620
    • Eiwitten 34.4g
    • Carbohydrate incl. fibre 104.1g
    • Carbohydrate excl. fibre 98.0g
    • Sugar 24.3g
    • Fibre 6.1g
    • Fat 7.9g
    • Saturated Fat 1.2g
    • Unsaturated Fat 5.2g
    • Monounsaturated Fat 2.8g
    • Polyunsaturated Fat 1.1g
    • Trans Fat 0.0g
    • Cholesterol 157mg
    • Sodium 1787mg
    • Salt 4.46g
    • Calcium 10%
    • Iron 11%
    • Potassium 12%
    • Vitamin C <1%
    • Vitamin A 16%

Bereidingswijze

  1. Kook de schelpmacaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de macaroni af.

  2. Rijg de grote garnalen ondertussen aan 4 spiesjes. Bestrooi ze met wat zout en paprikapoeder en bestrijk ze met een beetje olijfolie. Gril de garnalen onder de grill of in een grillpan aan beide kanten in ca. 4 min. lichtbruin.

  3. Verwarm de Bertolli pastasaus Piccante. Hak de groene kruiden grof. Meng de pastasaus met de macaroni. Verdeel de macaroni over 2 warme borden. Leg de garnalenspiesjes ernaast en bestrooi het gerecht met de kruiden.

 
         

Meer inspiratie