Schnitzelenvelopjes met mozzarella, peultjes en tagliatelle

Schnitzelenvelopjes met mozzarella, peultjes en tagliatelle

Schnitzelenvelopjes met mozzarella, peultjes en tagliatelle

Kook tijd

25 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 1 bolletje mozzarella
  • 200 g varkensschnitzels
  • 3 el Bertolli Pesto Verde
  • 1 el Bertolli olijfolie classico
  • 200 g tagliatelle
  • 400 g schoongemaakte peultjes
  • Extra: cocktailprikkers
  • Serving Size 2

    Amount per serving

    • Energie 898
    • Eiwitten 45.0g
    • Carbohydrate incl. fibre 94.4g
    • Carbohydrate excl. fibre 86.7g
    • Sugar 7.9g
    • Fibre 7.7g
    • Fat 39.3g
    • Saturated Fat 14.1g
    • Unsaturated Fat 22.5g
    • Monounsaturated Fat 11.8g
    • Polyunsaturated Fat 2.0g
    • Trans Fat 0.4g
    • Cholesterol 83mg
    • Sodium 421mg
    • Salt 1.06g
    • Calcium 34%
    • Iron 9%
    • Potassium 24%
    • Vitamin C 110%
    • Vitamin A <1%

Bereidingswijze

  1. Maak de peultjes schoon. Snijd van het bolletje mozzarella 2 dikke plakken en snijd de rest in stukjes. Bestrijk de schnitzels aan beide kanten met Bertolli pesto verde (ca. ½ el totaal). Leg op een helft van elke schnitzel een plak mozzarella. Vouw de andere helft van de schnitzel erover en prik met een cocktailprikker vast.

  2. Verhit de Bertolli olijfolie in een koekenpan en bak hierin de 'envelopjes' op een matig vuur aan beide kanten bruin en gaar, ca. 12 min. Keer tussentijds twee keer om.

  3. Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken. Kook de peultjes 4 min. in kokend water met een snufje zout. Giet af en bestrooi met wat peper.

  4. Doe de warme tagliatelle terug in de pan en schep de rest van de pesto en de stukjes mozzarella erdoor. Verdeel de tagliatelle, de peultjes en het vlees over 2 borden.

 
         

Meer inspiratie