Spaghetti carbonara met rode ui en courgette

Spaghetti carbonara met rode ui en courgette

Spaghetti carbonara met rode ui en courgette

Voorbereidings tijd

10 min

Kook tijd

20 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 400 g spaghetti
  • 2 rode uien
  • 1 courgette
  • 2 el Bertolli olijfolie classico
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Carbonara à 460 g
  • 150 g rucola
  • 100 g geraspte wortelen
  • 4 el Italiaanse salade dressing
  • Serving Size 4

    Amount per serving

    • Energie 665
    • Eiwitten 17.5g
    • Carbohydrate incl. fibre 90.2g
    • Carbohydrate excl. fibre 84.5g
    • Sugar 10.1g
    • Fibre 5.7g
    • Fat 25.8g
    • Saturated Fat 5.4g
    • Unsaturated Fat 19.3g
    • Monounsaturated Fat 6.0g
    • Polyunsaturated Fat 2.8g
    • Trans Fat 0.2g
    • Cholesterol 27mg
    • Sodium 669mg
    • Salt 1.67g
    • Calcium 12%
    • Iron 14%
    • Potassium 16%
    • Vitamin C 20%
    • Vitamin A <1%

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Pel en snijd ondertussen de uien in partjes. Was en snijd de courgette in halve plakjes.

  2. Verhit de olijfolie in een ruime hapjespan. Bak de ui en courgette 3 minuten op een matig vuur. Voeg de pastasaus toe en verwarm het geheel op een matig vuur.

  3. Schep de pasta door de saus en verwarm even mee. Meng de rucola met de wortel en de dressing. Verdeel de spaghetti over 4 warme borden en geef de salade er apart bij.

 
         

Meer inspiratie