Spaghetti met milde tomatensaus, gerookte kip en broccoli

Spaghetti met milde tomatensaus, gerookte kip en broccoli

Deze spaghetti met de Bertolli pastasaus Basilico, een milde tomatensaus met gerookte kip en broccoli geeft een heerlijke zachte kruidige spaghetti.

Kook tijd

15 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 600 g broccoli
  • 400 g Bertolli Pasta Spaghetti
  • 300 g gerookte kipfilet
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Basilico à 500 g
  • 6 el geraspte jong belegen kaas
  • Serving Size 4

    Amount per serving

    • Energie 583
    • Eiwitten 43.9g
    • Carbohydrate incl. fibre 90.3g
    • Carbohydrate excl. fibre 83.8g
    • Sugar 13.9g
    • Fibre 6.5g
    • Fat 7.7g
    • Saturated Fat 2.8g
    • Unsaturated Fat 4.1g
    • Monounsaturated Fat 1.2g
    • Polyunsaturated Fat 1.0g
    • Trans Fat 0.1g
    • Cholesterol 31mg
    • Sodium 558mg
    • Salt 1.40g
    • Calcium 15%
    • Iron 6%
    • Potassium 15%
    • Vitamin C 72%
    • Vitamin A <1%

Bereidingswijze

  1. Maak de broccoli schoon, verdeel de bovenkant in kleine roosjes en snijd de steel in dunne plakjes. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli de laatste 7 minuten mee. Giet het mengsel af.

  2. Snijd ondertussen de kipfilet in plakjes. Meng ze in een diepe pan met de Bertolli pastasaus Basilico en breng de saus tegen de kook aan. Schep de spaghetti met de broccoli door de saus.

  3. Verdeel de spaghetti over 4 warme diepe borden. Schep de geraspte jong belegen kaas er aan tafel naar smaak over.

 
         

Meer inspiratie