Spaghetti met pesto rosso, garnalen en bieslook

Spaghetti met pesto rosso, garnalen en bieslook

Een heerlijke Italiaanse spaghetti met garnalen en bieslook. Op smaak gemaakt met Bertolli pesto rosso.

Voorbereidings tijd

5 min

Kook tijd

15 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 200 g Bertolli Pasta Spaghetti
  • 200 g diepvries doperwtjes
  • 1 rode ui
  • 2 el olijfolie
  • 200 g grote rauwe gepelde garnalen
  • 5 el Bertolli Pesto Rosso
  • 1 klein bosje verse bieslook
  • Serving Size 2

    Amount per serving

    • Energie 799
    • Eiwitten 35.2g
    • Carbohydrate incl. fibre 97.6g
    • Carbohydrate excl. fibre 88.7g
    • Sugar 12.9g
    • Fibre 8.9g
    • Fat 30.7g
    • Saturated Fat 5.0g
    • Unsaturated Fat 24.3g
    • Monounsaturated Fat 10.2g
    • Polyunsaturated Fat 1.4g
    • Trans Fat 0.1g
    • Cholesterol 131mg
    • Sodium 1061mg
    • Salt 2.65g
    • Calcium 10%
    • Iron 11%
    • Potassium 11%
    • Vitamin C 42%
    • Vitamin A 45%

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de doperwtjes de laatste 5 minuten mee. Giet het mengsel af.

  2. Pel ondertussen de ui en snijd hem in reepjes. Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan en bak hierin de ui 3 minuten op een matig vuur. Zet het vuur hoog, voeg de garnalen toe en bak ze ca. 3 minuten tot ze roze en gaar zijn. Zet het vuur laag en roer de Bertolli pesto rosso erdoor.

  3. Schep de spaghetti met doperwtjes door de garnalen. Knip de bieslook erboven in kleine stukjes fijn en meng ze met de spaghetti. Verdeel de spaghetti over 2 warme diepe borden.

 
         

Meer inspiratie