Spaghetti met saucijsjes,  paprikamix en tomatensaus

Spaghetti met saucijsjes, paprikamix en tomatensaus

Verrukkelijke spaghetti met saucijsjes, paprikamix en tomatensaus maak je eenvoudig zelf met dit recept en Bertolli Pasta Spaghetti en Bertolli pastasaus Piccante. Geïnspireerd op Calabrië, zuidwest Italië, waar de rode pepers uit de ramen hangen te drogen. Extra lekker door de geraspte kaas, groene, gele en rode paprika en de saucijsjes.

Kook tijd

20 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 2 el Bertolli olijfolie classico
  • 4 saucijzen
  • 350 g spaghetti
  • 1 gele paprika
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Piccante
  • 30 g geraspte kaas
  • Serving Size 4

    Amount per serving

    • Energie 809
    • Eiwitten 23.9g
    • Carbohydrate incl. fibre 110.3g
    • Carbohydrate excl. fibre 104.5g
    • Sugar 15.9g
    • Fibre 5.8g
    • Fat 30.9g
    • Saturated Fat 11.9g
    • Unsaturated Fat 15.8g
    • Monounsaturated Fat 12.2g
    • Polyunsaturated Fat 2.9g
    • Trans Fat 0.9g
    • Cholesterol 44mg
    • Sodium 1120mg
    • Salt 2.80g
    • Calcium 9%
    • Iron 13%
    • Potassium 15%
    • Vitamin C 189%
    • Vitamin A 3%

Bereidingswijze

  1. Verwarm de Bertolli Vloeibaar in een koekenpan en bak hierin de rundersausijsjes in 15 minuten gaar. Kook de pasta spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking 'al dente'.

  2. Maak ondertussen de paprika's schoon en snijd ze in grote stukken. Doe een beetje Bertolli olijfolie in een pan en roerbak de paprika's een minuut of twee op hoog vuur.

  3. Zet het vuur lager en voeg de Bertolli pastasaus Piccante toe. Laat het mengsel 10 minuten zachtjes pruttelen.

  4. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Garneer het gerecht met wat geraspte kaas.

 
         

Meer inspiratie