Spaghetti met visfilets en paprika

Spaghetti met visfilets en paprika

Paprika met vis is een heerlijke, typisch Italiaanse combinatie. Met die reden is deze spaghetti met visfilets en paprika om te smullen.

Kook tijd

25 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 2 rode paprika's
  • 1 ui
  • 3 el Bertolli olijfolie
  • 1 tl gedroogde marjolein
  • 400 g visfilets
  • 350 g spaghetti
  • Serving Size 4

    Amount per serving

    • Energie 541
    • Eiwitten 29.9g
    • Carbohydrate incl. fibre 70.9g
    • Carbohydrate excl. fibre 66.7g
    • Sugar 5.7g
    • Fibre 4.2g
    • Fat 14.9g
    • Saturated Fat 2.7g
    • Unsaturated Fat 10.8g
    • Monounsaturated Fat 8.7g
    • Polyunsaturated Fat 2.1g
    • Trans Fat 0.0g
    • Cholesterol 70mg
    • Sodium 58mg
    • Salt 0.14g
    • Calcium 5%
    • Iron 19%
    • Potassium 24%
    • Vitamin C 124%
    • Vitamin A <1%

Bereidingswijze

  1. Halveer de paprika’s, verwijder zaadlijsten en zaadjes en snijd het vruchtvlees in smalle reepjes. Pel en snijd de ui in dunne ringen. Kook de pasta spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking al dente. Vang bij het afgieten 2 eetlepels kookvocht op.

  2. Verhit de Bertolli olijfolie en bak hierin de ui en de paprika kort aan. Breng de groenten op smaak met de marjolein en wat peper en zout. Plaats het deksel op de pan en laat de groenten 10 minuten stoven. Roer af en toe om. Leg de visfilets bij de groenten in de pan en laat het gerecht afgedekt nog 5 minuten zachtjes pruttelen.

  3. Voeg het achtergehouden pastakookwater toe aan de saus en meng er dan de pasta door. Serveer direct.

 
         

Meer inspiratie