Spaghetti met zongedroogde tomatensaus en krokante visfilet

Spaghetti met zongedroogde tomatensaus en krokante visfilet

Deze spaghetti met zongedroogde tomatensaus en krokante visfilet is een zalig gerecht bereidt met de Bertolli pastasaus en olijfolie voor een authentieke smaak.

Kook tijd

20 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 200 g Bertolli Pasta Spaghetti
  • 1 citroen
  • 8 el cornflakes
  • 250 g visfilets (in 2 stukken)
  • 0.5 losgeklopt ei
  • 2 el Bertolli olijfolie classico
  • 2 takjes peterselie
  • 1 Bertolli Pastasaus in pot Siciliana à 400 g
  • Serving Size 2

    Amount per serving

    • Energie 824
    • Eiwitten 40.5g
    • Carbohydrate incl. fibre 94.3g
    • Carbohydrate excl. fibre 88.3g
    • Sugar 14.5g
    • Fibre 6.0g
    • Fat 33.0g
    • Saturated Fat 5.5g
    • Unsaturated Fat 25.9g
    • Monounsaturated Fat 11.9g
    • Polyunsaturated Fat 2.1g
    • Trans Fat 0.0g
    • Cholesterol 141mg
    • Sodium 960mg
    • Salt 2.40g
    • Calcium 4%
    • Iron 15%
    • Potassium 18%
    • Vitamin C 17%
    • Vitamin A 1%

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af.

  2. Was de citroen. Rasp de citroenschil op een fijne rasp. Pers de helft van de citroen uit. Halveer de andere helft. Verkruimel de cornflakes. Meng ze in een diep bord met de citroenrasp. Bestrooi de visfilets aan beide kanten met wat zout en besprenkel ze met citroensap. Haal de visfilets eerst door het ei en vervolgens door de cornflakes, zodat ze er mee bedekt zijn. Leg ze op een bord. Verhit de Bertolli vloeibaar in een koekenpan. Bak de visfilets aan beide kanten bruin en gaar in 6-8 min., afhankelijk van de dikte.

  3. Hak de peterselie fijn. Verwarm de Bertolli pastasaus Siciliana en schep de spaghetti erdoor. Verdeel de spaghetti over 2 warme borden en leg de vis ernaast met een partje citroen. Bestrooi het gerecht met de peterselie.

 
         

Meer inspiratie