Spaghetti tradizionale met mozzarella en peterselie

Spaghetti tradizionale met mozzarella en peterselie

Een heerlijke Italiaanse spaghetti tradizionale met mozzarella en peterselie. De Italiaanse mozzarella kaas combineert perfect met de Bertolli Pastasaus Toscana Tradizionale.

Kook tijd

20 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 500 g Bertolli Pasta Spaghetti
  • 1 bosje peterselie
  • 3 bolletjes mozzarella
  • 3 el Bertolli olijfolie classico
  • 400 g Italiaanse roerbakgroenten
  • 1 zak Bertolli Saus in zak Toscana Tradizionale (gezinsverpakking) à 600 g
  • Serving Size 6

    Amount per serving

    • Energie 580
    • Eiwitten 25.8g
    • Carbohydrate incl. fibre 76.9g
    • Carbohydrate excl. fibre 72.8g
    • Sugar 14.2g
    • Fibre 4.1g
    • Fat 20.6g
    • Saturated Fat 9.0g
    • Unsaturated Fat 10.4g
    • Monounsaturated Fat 7.5g
    • Polyunsaturated Fat 1.0g
    • Trans Fat 0.3g
    • Cholesterol 31mg
    • Sodium 467mg
    • Salt 1.17g
    • Calcium 27%
    • Iron 3%
    • Potassium 7%
    • Vitamin C 15%
    • Vitamin A 5%

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af. Hak de peterselie fijn. Snijd de mozzarella in blokjes.

  2. Verhit de olijfolie in een diepe pan en roerbak hierin de Italiaanse roerbakgroenten 5 minuten. Voeg de Bertolli Pastasaus Toscana Tradizionale toe en breng de saus aan de kook.

  3. Schep de spaghetti, de helft van de mozzarella en ¾ van de peterselie erdoor. Verdeel de spaghetti over 5 of 6 warme diepe borden. Verdeel de rest van de mozzarella erover en bestrooi het gerecht met de rest van de peterselie.

 
         

Meer inspiratie