Spiraalmacaroni met kruidige saus, kalkoen en rozemarijn

Spiraalmacaroni met kruidige saus, kalkoen en rozemarijn

Maak nu een heerlijke pastasaus met kalkoen, rozemarijn en Bertolli pastasaus Alle Erbe. In dit gerecht eens met fusilli tricolore!

Voorbereidings tijd

5 min

Kook tijd

20 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 1 kleine bloemkool
  • 400 g fusilli tricolore pasta
  • 1 tl rozemarijn
  • 300 g blokjes kalkoen
  • 2 el Bertolli olijfolie classico
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Alle Erbe 500g
  • 6 el geraspte jong belegen kaas
  • Serving Size 4

    Amount per serving

    • Energie 605
    • Eiwitten 30.2g
    • Carbohydrate incl. fibre 89.3g
    • Carbohydrate excl. fibre 84.4g
    • Sugar 13.7g
    • Fibre 5.0g
    • Fat 14.3g
    • Saturated Fat 3.6g
    • Unsaturated Fat 9.2g
    • Monounsaturated Fat 6.6g
    • Polyunsaturated Fat 1.9g
    • Trans Fat 0.1g
    • Cholesterol 38mg
    • Sodium 575mg
    • Salt 1.44g
    • Calcium 15%
    • Iron 14%
    • Potassium 14%
    • Vitamin C 14%
    • Vitamin A <1%

Bereidingswijze

  1. Maak de bloemkool schoon en verdeel hem in kleine roosjes. Kook de fusilli tricolore volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de bloemkool de laatste 8 minuten mee. Giet het mengsel af.

  2. Hak de rozemarijn fijn. Meng de blokjes kalkoen met de rozemarijn, wat zout en peper.

  3. Verhit Bertolli olijfolie in een ruime koekenpan of wok en bak hierin de kalkoenblokjes 3 minuten op een hoog vuur. Schep de kalkoen geregeld om. Voeg de Bertolli Pastasaus Alle Erbe toe en verwarm de saus 10 minuten op een matig vuur.

  4. Meng de fusilli en bloemkool met de saus. Verdeel de fusilli over 4 warme diepe borden. Serveer de geraspte jong belegen kaas erbij.

 
         

Meer inspiratie