Tagliatelle met rundvlees, wortel en bleekselderij

Tagliatelle met rundvlees, wortel en bleekselderij

Lekker tagliatelle met rundvlees recept. Ui, wortel en bleekselderij zijn dé onmisbare ingrediënten voor een ossobuco, een Italiaans gerecht gemaakt met kalfsschenkel. Deze heerlijke wat kruidige groentecombinatie past ook heel goed in dit rundvlees gerecht. Met Bertolli pastasaus Aglio maak je er een rijke gevulde saus van die lekker smaakt met tagliatelle.

Voorbereidings tijd

15 min

Kook tijd

20 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 350 g tagliatelle (lintpasta)
  • 1 ui
  • 1 winterwortel
  • 4 stengels bleekselderij
  • 5 takjes verse bladpeterselie
  • 2 el Bertolli olijfolie classico
  • 300 g gekruide runderreepjes
  • 1 zak Bertolli Saus in zak Aglio à 500 g
  • Serving Size 4

    Amount per serving

    • Energie 664
    • Eiwitten 33.4g
    • Carbohydrate incl. fibre 86.0g
    • Carbohydrate excl. fibre 80.5g
    • Sugar 15.2g
    • Fibre 5.5g
    • Fat 22.6g
    • Saturated Fat 6.0g
    • Unsaturated Fat 14.5g
    • Monounsaturated Fat 10.3g
    • Polyunsaturated Fat 2.9g
    • Trans Fat 0.3g
    • Cholesterol 52mg
    • Sodium 816mg
    • Salt 2.04g
    • Calcium 6%
    • Iron 14%
    • Potassium 17%
    • Vitamin C 31%
    • Vitamin A 2%

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui. Snijd de wortel in reepjes en de bleekselderij in plakjes. Hak de peterselie fijn.

  2. Verwarm de Bertolli olijfolie in een koekenpan en bak hierin het rundvlees goudbruin. Doe er vervolgens de ui, de winterwortel en de bleekselderij bij en schep de groenten goed door. Voeg dan de Bertolli pastasaus Aglio toe en laat de saus 8 á 10 minuten zachtjes pruttelen.

  3. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Garneer het gerecht met wat fijngesneden peterselie.

 
         

Meer inspiratie