Tortellini met pestosaus, garnalen en spinazie

Tortellini met pestosaus, garnalen en spinazie

Dit tortellini recept is eenvoudig te maken en ziet er heerlijk uit. Garnalen met pasta is een goede combinatie en de rode pesto van Bertolli geeft het gerecht een lekker zoet pittig smaakje. Bovendien staat dit gerecht in 20 minuten op tafel. Een ideaal recept voor doordeweeks!

Voorbereidings tijd

5 min

Kook tijd

10 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 300 g tortellini met notenvulling
  • 2 el Bertolli olijfolie classico
  • 450 g verse spinazie
  • 350 g grote rauwe gepelde garnalen
  • 250 ml kookroom
  • 2 el Bertolli Pesto Rosso
  • Serving Size 4

    Amount per serving

    • Energie 421
    • Eiwitten 22.7g
    • Carbohydrate incl. fibre 25.1g
    • Carbohydrate excl. fibre 22.3g
    • Sugar 3.2g
    • Fibre 2.8g
    • Fat 25.8g
    • Saturated Fat 10.2g
    • Unsaturated Fat 13.1g
    • Monounsaturated Fat 9.1g
    • Polyunsaturated Fat 1.6g
    • Trans Fat 0.4g
    • Cholesterol 146mg
    • Sodium 649mg
    • Salt 1.62g
    • Calcium 25%
    • Iron 13%
    • Potassium 20%
    • Vitamin C 5%
    • Vitamin A 3%

Bereidingswijze

  1. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verwarm de Bertolli olijfolie in een wok en roerbak hierin de spinazie op hoog vuur. Schep vervolgens de garnalen erdoor.

  3. Doe na 1 minuut de kookroom en de Bertolli pesto Verde erbij en meng alles goed. Breng naar wens op smaak met peper en zout. Verdeel de tortellini over 4 borden en schep de saus erop.

 
         

Meer inspiratie