Zongedroogdetomatensoepje met soepstengels

Zongedroogdetomatensoepje met soepstengels

Deze heerlijke soep gemaakt van de Bertolli pastasaus Zongedroogde Tomaat & Oregano, gecombineerd met stengels met rauwe ham.

Voorbereidings tijd

5 min

Kook tijd

10 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 1 pot Bertolli Pastasaus in pot Siciliana à 400 g
  • 2 takjes peterselie
  • 6 plakjes rauwe ham
  • 12 soepstengels
  • 6 tl olijfolie
  • Serving Size 12

    Amount per serving

    • Energie 98
    • Eiwitten 4.8g
    • Carbohydrate incl. fibre 5.9g
    • Carbohydrate excl. fibre 5.2g
    • Sugar 1.9g
    • Fibre 0.6g
    • Fat 6.2g
    • Saturated Fat 1.2g
    • Unsaturated Fat 4.8g
    • Monounsaturated Fat 2.5g
    • Polyunsaturated Fat 0.5g
    • Trans Fat 0.0g
    • Cholesterol 9mg
    • Sodium 472mg
    • Salt 1.18g
    • Calcium <1%
    • Iron 2%
    • Potassium 3%
    • Vitamin C 1%
    • Vitamin A <1%

Bereidingswijze

  1. Breng de Bertolli pastasaus Zongedroogde Tomaat & Oregano met 3½ dl water aan de kook. Pureer 2 min. met een staafmixer. Voeg naar smaak peper en zout toe. Hak de peterselie fijn. Halveer de plakjes rauwe ham en draai ze om de bovenkant van de soepstengels.

  2. Schenk de soep in 6 soepkommen of 12 kleine glaasjes. Schenk in elk een theelepel olijfolie en bestrooi met de peterselie. Zet de soepkommen of glaasjes op bordjes en leg de soepstengels erbij.

 
         

Meer inspiratie