TORTELLINI MET OLIJVEN EN GEITENKAAS
Voorbereidingstijd
5 min
Kooktijd
20 min
Dieetvoorkeur
Vlees
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
3-4
Bereidingswijze
- Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim kokend gezouten water tot de pasta beetgaar is.
- Laat de pastasaus en 2 el olijven in een brede pan warm worden. Snijd de geitenkaas in blokjes. Voeg de uitgelekte tortellini en 2/3 van de geitenkaas toe en meng goed door elkaar.
- Verdeel de tortellini over borden en garneer met de resterende olijven, kaasblokjes en wat tijm. Serveer direct.
- Tip voor dit recept
 De saus smaakt ook heerlijk met aardappelgnocchi.
Ingrediënten
- 500 g tortellini met hamvulling
- Keukenzout
- 1 pot BERTOLLI Pastasaus Primavera
- 3 el zwarte olijven
- 100 g geitenkaas
- wat verse tijm
Bekijk voedingswaarden 
| Energie | 2262 kJ (622 kcal) | 
| Eiwitten | 25 g | 
| Koolhydraten | 48,4 g | 
| Suiker | niet berekend | 
| Vezels | niet berekend | 
| Vet | 18 g | 
| Verzadigd vet | niet berekend | 
| Zout | niet berekend | 
