TORTELLINI MET OLIJVEN EN GEITENKAAS

Voorbereidingstijd

5 min

Kooktijd

20 min

Dieetvoorkeur

Vlees

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Porties

3-4

Heerlijk pasta gerecht met olijven en kaas

Deel deze pagina

In dit recept

Bereidingswijze

  1. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim kokend gezouten water tot de pasta beetgaar is.
  2. Laat de pastasaus en 2 el olijven in een brede pan warm worden. Snijd de geitenkaas in blokjes. Voeg de uitgelekte tortellini en 2/3 van de geitenkaas toe en meng goed door elkaar.
  3. Verdeel de tortellini over borden en garneer met de resterende olijven, kaasblokjes en wat tijm. Serveer direct.
  4. Tip voor dit recept
    De saus smaakt ook heerlijk met aardappelgnocchi.

Ingrediënten

  • 500 g tortellini met hamvulling
  • Keukenzout
  • 1 pot BERTOLLI Pastasaus Primavera
  • 3 el zwarte olijven
  • 100 g geitenkaas
  • wat verse tijm
Bekijk voedingswaarden
Energie2262 kJ (622 kcal)
Eiwitten25 g
Koolhydraten48,4 g
Suikerniet berekend
Vezelsniet berekend
Vet18 g
Verzadigd vetniet berekend
Zoutniet berekend

Meer Vegetarische, Vlees recepten