TORTELLINI MET OLIJVEN EN GEITENKAAS

Voorbereidingstijd

5 min

Kooktijd

20 min

Dieetvoorkeur

Vlees

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Porties

3-4

Heerlijk pasta gerecht met olijven en kaas

Deel deze pagina

In dit recept

No items found

Bereidingswijze

  1. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim kokend gezouten water tot de pasta beetgaar is.
  2. Laat de pastasaus en 2 el olijven in een brede pan warm worden. Snijd de geitenkaas in blokjes. Voeg de uitgelekte tortellini en 2/3 van de geitenkaas toe en meng goed door elkaar.
  3. Verdeel de tortellini over borden en garneer met de resterende olijven, kaasblokjes en wat tijm. Serveer direct.
  4. Tip voor dit recept
    De saus smaakt ook heerlijk met aardappelgnocchi.

Ingrediënten

  • 500 g tortellini met hamvulling
  • Keukenzout
  • 1 pot BERTOLLI Pastasaus Primavera
  • 3 el zwarte olijven
  • 100 g geitenkaas
  • wat verse tijm
Bekijk voedingswaarden
Energie 2262 kJ (622 kcal)
Eiwitten 25 g
Koolhydraten 48,4 g
Suiker niet berekend
Vezels niet berekend
Vet 18 g
Verzadigd vet niet berekend
Zout niet berekend

Meer Vegetarische, Vlees recepten