Mezze Maniche pasta met tonijn
Voorbereidingstijd
2 min
Kooktijd
11 min
Dieetvoorkeur
Vis
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
4
In dit recept
Bereidingswijze
- Kook de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking en laat uitlekken.
- Verwarm ondertussen de Bertolli Kruidige pastasaus op laag vuur in een pan.
- Voeg de tonijn, olijven en de uitgelekte pasta toe en meng alles goed door elkaar. Breng op smaak met wat zout indien nodig.
- Garneer het gerecht met peterselie en kappertjes.
Buon appetito!
Ingrediënten
- 1 Bertolli Kruidig pastasaus in zak – 460g
- 1 zak Bertolli Mezze Maniche pasta – 400g
- 2 EL Bertolli kappertjes – capperi
- 2 blikjes tonijn in olijfolie – Princes
- 4 EL olijven
- Zout
- 2 takjes platte peterselie – blaadjes fijngehakt
Bekijk voedingswaarden
| Energie | |
| Eiwitten | |
| Koolhydraten | |
| Suiker | |
| Vezels | |
| Vet | |
| Verzadigd vet | |
| Zout |
