Kruidige pastasaus met paprika, feta en spaghetti

Kruidige pastasaus met paprika, feta en spaghetti

Kruidige pastasaus met paprika, feta en spaghetti

Voorbereidings tijd

10 min

Kook tijd

15 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 2 paprika's 1 rode en 1 groene
  • 250 g champignons
  • 2 el Bertolli olijfolie classico
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Alle Erbe 500g
  • 350 g Bertolli Pasta Spaghetti
  • 200 g fetakaas
  • Serving Size 4

    Amount per serving

    • Energie 587
    • Eiwitten 22.5g
    • Carbohydrate incl. fibre 85.4g
    • Carbohydrate excl. fibre 79.1g
    • Sugar 17.4g
    • Fibre 6.3g
    • Fat 19.7g
    • Saturated Fat 8.8g
    • Unsaturated Fat 9.9g
    • Monounsaturated Fat 7.3g
    • Polyunsaturated Fat 0.9g
    • Trans Fat 0.0g
    • Cholesterol 44mg
    • Sodium 1021mg
    • Salt 2.55g
    • Calcium 27%
    • Iron 4%
    • Potassium 12%
    • Vitamin C 78%
    • Vitamin A 4%

Bereidingswijze

  1. Pel en snijd de ui fijn. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in dunne reepjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.Verhit de olijfolie in een braadpan en fruit de ui met de paprika al omscheppend 3 minuten. Voeg de champignons toe en bak ze 2 minuten mee. Schenk de Bertolli pastasaus Alle Erbe erbij en breng al roerend aan de kook. Kook 10 minuten op een laag vuur.

  2. Kook gelijktijdig de spaghetti in ruim water volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verkruimel de feta. Verdeel de pastasaus over de afgegoten spaghetti en strooi de feta erover.

 
         

Meer inspiratie