Spaghetti met pesto rosso, garnalen en bieslook

Voorbereidingstijd

5 min

Kooktijd

15 min

Dieetvoorkeur

Vlees

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Emilia Romagna

Porties

2

Een heerlijke Italiaanse spaghetti met garnalen en bieslook. Op smaak gemaakt met Bertolli pesto rosso.

Deel deze pagina

In dit recept

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de doperwtjes de laatste 5 minuten mee. Giet het mengsel af.
  2. Pel ondertussen de ui en snijd hem in reepjes. Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan en bak hierin de ui 3 minuten op een matig vuur. Zet het vuur hoog, voeg de garnalen toe en bak ze ca. 3 minuten tot ze roze en gaar zijn. Zet het vuur laag en roer de Bertolli pesto rosso erdoor.
  3. Schep de spaghetti met doperwtjes door de garnalen. Knip de bieslook erboven in kleine stukjes fijn en meng ze met de spaghetti. Verdeel de spaghetti over 2 warme diepe borden.

Ingrediënten

  • 200 g Bertolli Spaghetti pasta (halve zak)
  • 5 el Bertolli Pesto Rosso
  • 200 g diepvries doperwtjes
  • 1 rode ui
  • 2 el Bertolli olijfolie
  • 200 g grote rauwe gepelde garnalen
  • 1 klein bosje verse bieslook
Bekijk voedingswaarden
Energie799 kJ (191 kcal)
Eiwitten35,2 g
Koolhydraten88,7 g
Suiker12,9 g
Vezels8,9 g
Vet30,7 g
Verzadigd vet5,0 g
Zout1,06 g

Meer Vis recepten