Producten

Producten lijst

Filter

Overzicht
Sorteer op
0 product(s)

Deze romige, traditionele pastasaus is bereid met malse stukjes pancetta. Daarnaast is het op smaak gebracht met Italiaanse kaas en peterselie.

Alle Erbe is geïnspireerd door de aromatische Toscaanse keuken en is zo lekker omdat deze op smaak is gebracht met oregano en rozemarijn.

Geïnspireerd door de Italiaanse streek Campanië en is zo lekker omdat deze op smaak is gebracht met Parmezaanse kaas, basilicum en tijm.

De Piccante Calabrese pastasaus is heerlijk op smaak gebracht met peterselie en een vleugje rode peper. Geniet lekker van een pittige pastamaaltijd!

Peperoncino e Pomodoro geeft een spannende twist aan jouw pasta. De combinatie van rode pepers en zoete zongerijpte tomaten maken de pasta net iets anders.

Bereid je pasta zoals een Italiaanse chef zou doen. Cinque Formaggi is gemaakt van vijf kazen en is bereid met extra olijfolie verkregen bij de eerste persing.

Gebruik de rode pesto van Bertolli als marinade voor vlees of vis, als saladedressing, bij groenten, pasta of simpelweg op een toastje!

Deze romige, traditionele pastasaus is bereid met malse stukjes pancetta. Daarnaast is het op smaak gebracht met Italiaanse kaas en peterselie.

Italiaanse pastasaus gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zorgvuldig geselecteerde Italiaanse tomaten voor een heerlijke, zonnige smaak uit Italië.

Geïnspireerd door de Italiaanse streek Puglia heeft Bertolli de intense, bijzondere smaak van deze saus samengesteld met gebruik van knoflook.

De Piccante pastasaus is heerlijk op smaak gebracht met peterselie en een vleugje rode peper. Geniet lekker van een pittige pastamaaltijd!

Bertolli pastasaus Bolognese is geïnspireerd door de Italiaanse streek Puglia en is goed op smaak gebracht met de lekkerste vlees, wortel en ui.

Alle Erbe is geïnspireerd door de aromatische Toscaanse keuken en is zo lekker omdat deze op smaak is gebracht met oregano en rozemarijn.

Een Italiaanse pastasaus op smaak gebracht met basilicum en peterselie. Bertolli Basilico vertegenwoordigt de verse en goed gebalanceerde Siciliaanse keuken.

Deze romige pastasaus is geïnspireerd door het Italiaanse eiland Sardinië en is goed op smaak gebracht met peterselie, room en Pecorino kaas.

De pastasaus Tartufi e Panna is een verleidelijke combinatie van hartige truffels en zachte room, geïnspireerd door de Italiaanse streek Umbrië.

Met de Tradizionale Pastasaus zet je in korte tijd een smaakvolle maaltijd op tafel. De saus is gemaakt met zorgvuldig geselecteerde Italiaanse tomaten.

Bertolli Basilico Pastasaus is een kant-en-klare saus met basilicum en is gemaakt met zorgvuldig geselecteerde Italiaanse tomaten.

Gebruik de groene pesto van Bertolli als marinade voor vlees of vis, als saladedressing, bij groenten, pasta of simpelweg op een toastje!

Bolognese pastasaus is een heerlijke pastasaus van zongerijpte tomaten, gehakt en verse kruiden en is geïnspireerd op authentieke Italiaanse recepten.

Bertolli Pastasaus Pecorino is een pastasaus met Pecorinokaas, Italiaanse tomaten en knoflook, bereid met extra olijfolie verkregen bij de eerste persing.

Bertolli Arrabbiata is gemaakt met zongerijpte tomaten, paprika en rode pepers. Geniet van een heerlijke pastamaaltijd met deze pastasaus.

Klassieke pastasaus van Italiaanse tomaten en basilicum, bereid met lekkere kruiden en extra olijfolie verkregen bij de eerste persing.

Heerlijke Italiaanse pastasaus van zongedroogde tomaten, oregano en knoflook, bereid met extra olijfolie verkregen bij de eerste persing.

De klassieke bruschetta met asperge, een heerlijke tapenade voor op brood dat geheel bereid is volgens traditioneel Italiaans recept.

De klassieke bruschetta met tomaat en basilicum, een heerlijke tapenade voor op brood dat geheel bereid is volgens traditioneel Italiaans recept.

De klassieke bruschetta met olijf, een heerlijke tapenade voor op brood dat geheel bereid is volgens traditioneel Italiaans recept.

Geïnspireerd door de Italiaanse streek Campanië en is zo lekker omdat deze op smaak is gebracht met Parmezaanse kaas, basilicum en tijm.

De Italiaanse Pipe Rigate is geheel bereid volgens traditie door gebruik te maken van bronze mallen om de pasta een ruwe oppervlak te geven.

De Italiaanse Fusilli is geheel bereid volgens traditie door gebruik te maken van bronze mallen om de pasta een ruwe oppervlak te geven.