Producten

Producten lijst

Filter

Overzicht
Sorteer op
0 product(s)

Geïnspireerd door de Italiaanse streek Campanië en is zo lekker omdat deze op smaak is gebracht met Parmezaanse kaas, basilicum en tijm.

Gebruik de rode pesto van Bertolli als marinade voor vlees of vis, als saladedressing, bij groenten, pasta of simpelweg op een toastje!

Bertolli pesto alle Verdure Is een traditionele Italiaanse Pesto met paprika, basilicum, aubergine en courgette

Bertolli pesto alla Genovese is een traditionele Italiaanse pesto met basilicum

Bertolli pesto Rosso is een traditionele Italiaanse pesto met zongedroogde tomaten

Een Italiaanse pastasaus op smaak gebracht met basilicum en peterselie. Bertolli Basilico vertegenwoordigt de verse en goed gebalanceerde Siciliaanse keuken.

De Piccante pastasaus is heerlijk op smaak gebracht met peterselie en een vleugje rode peper. Geniet lekker van een pittige pastamaaltijd!

Deze romige pastasaus is geïnspireerd door het Italiaanse eiland Sardinië en is goed op smaak gebracht met peterselie, room en Pecorino kaas.

Deze romige, traditionele pastasaus is bereid met malse stukjes pancetta. Daarnaast is het op smaak gebracht met Italiaanse kaas en peterselie.

Alle Erbe is geïnspireerd door de aromatische Toscaanse keuken en is zo lekker omdat deze op smaak is gebracht met oregano en rozemarijn.

Geïnspireerd door de Italiaanse streek Puglia heeft Bertolli de intense, bijzondere smaak van deze saus samengesteld met gebruik van knoflook.

Bertolli pastasaus Bolognese is geïnspireerd door de Italiaanse streek Puglia en is goed op smaak gebracht met de lekkerste vlees, wortel en ui.

Gebruik de groene pesto van Bertolli als marinade voor vlees of vis, als saladedressing, bij groenten, pasta of simpelweg op een toastje!

Bertolli Basilico Pastasaus is een kant-en-klare saus met basilicum en is gemaakt met zorgvuldig geselecteerde Italiaanse tomaten.

Bertolli Basilico pastasaus ie een traditionele Italiaanse pastasaus op smaak gebracht met basilicum en oregano.

Bertolli Bolognese pastasaus is een traditioneel Italiaanse pastasaus bereid zoals in Bologna en op smaak gebracht met gehakt en verse kruiden.

Bertolli Pastasaus Pecorino is een traditionele Italiaanse pastasaus met Pecorinokaas en verse kruiden.

Bertolli Arrabbiata pastasaus is een traditioneel pittige Italiaanse pastasaus op smaak gebracht met paprika en rode pepers.

Bertolli Siciliana pastasaus is een traditioneel Italiaanse pastasaus op smaak gebracht met zongedroogde tomaten, witte wijn, ui en knoflook.

De klassieke bruschetta met asperge, een heerlijke tapenade voor op brood dat geheel bereid is volgens traditioneel Italiaans recept.

De klassieke bruschetta met tomaat en basilicum, een heerlijke tapenade voor op brood dat geheel bereid is volgens traditioneel Italiaans recept.

De klassieke bruschetta met olijf, een heerlijke tapenade voor op brood dat geheel bereid is volgens traditioneel Italiaans recept.

Een heerlijke pizzasaus gemaakt van 100% zongerijpte Italiaanse tomaten. Met deze originale pizzasaus kun je je eigen pizzabodem beleggen en een heerlijk zelfgemaakte Italiaanse pizza maken.

Een heerlijke pizzasaus gemaakt van 100% zongerijpte Italiaanse tomaten. Met deze piccante pizzasaus kun je je eigen pizzabodem beleggen en een heerlijk zelfgemaakte Italiaanse pizza maken.

2 echte Italiaanse pizzabodems van Bertolli om zelf te beleggen. Maak nu snel jouw favoriete eigen pizza met deze Bertolli pizzabodems!