Spaghetti met kruidige tomatensaus, courgette en ui

Spaghetti met kruidige tomatensaus, courgette en ui

Heerlijke spaghetti met kruidige tomatensaus, courgette en ui. Extra lekker door Bertolli pastasaus Alle Erbe, een pastasaus geïnspireerd door de verfijnde en aromatische Toscaanse keuken. Dit lekkere pastagerecht staat in 20 minuten al op tafel.

Voorbereidings tijd

5 min

Kook tijd

15 min

Deel

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 350 g Spaghetti
  • 1 ui
  • 1 courgette
  • 1 zak Bertolli Saus in zak Alle Erbe à 500 g
  • 2 el Bertolli olijfolie classico
  • Serving Size 4

    Amount per serving

    • Energie 452
    • Eiwitten 14.7g
    • Carbohydrate incl. fibre 81.3g
    • Carbohydrate excl. fibre 76.8g
    • Sugar 14.9g
    • Fibre 4.4g
    • Fat 9.5g
    • Saturated Fat 1.4g
    • Unsaturated Fat 7.8g
    • Monounsaturated Fat 5.0g
    • Polyunsaturated Fat 0.6g
    • Trans Fat 0.0g
    • Cholesterol 0mg
    • Sodium 440mg
    • Salt 1.10g
    • Calcium 2%
    • Iron 3%
    • Potassium 4%
    • Vitamin C 14%
    • Vitamin A <1%

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti zoals staat beschreven op de verpakking. Snipper ondertussen de ui grof en snijd de courgette in blokjes.

  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de gesnipperde ui en courgette ca. 4 min. Voeg de inhoud van de zak Bertolli pastasaus Alle Erbe toe en verwarm het geheel nog ca. 1 min. Serveer de Bertolli pastasaus Alle Erbe over de gekookte pasta.

 
         

Meer inspiratie