Spaghetti met kruidige tomatensaus, courgette en ui

Voorbereidingstijd

5 min

Kooktijd

15 min

Dieetvoorkeur

Vegetarisch

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Toscana

Porties

4

Heerlijke spaghetti met kruidige tomatensaus, courgette en ui. Extra lekker door de Bertolli Alle Erbe pastasaus, een pastasaus geïnspireerd door de verfijnde en aromatische Toscaanse keuken. Dit lekkere pastagerecht staat in 20 minuten al op tafel.

Deel deze pagina

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti zoals staat beschreven op de verpakking. Snipper ondertussen de ui grof en snijd de courgette in blokjes.
  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de gesnipperde ui en courgette ca. 4 min. Voeg de inhoud van de zak Bertolli pastasaus Alle Erbe toe en verwarm het geheel nog ca. 1 min. Voeg de gekookte pasta aan de saus toe en verwarm nog even kort voordat je kan serveren.

Ingrediënten

  • 350 g Spaghetti
  • 1 ui
  • 1 courgette
  • 1 Bertolli Alle Erbe pastasaus in zak à 500 g
  • 2 el Bertolli olijfolie classico
Bekijk voedingswaarden
Energie 452 kJ (108 kcal)
Eiwitten 14,7 g
Koolhydraten 76,8 g
Suiker 14,9 g
Vezels 4,4 g
Vet 9,5 g
Verzadigd vet 1,4 g
Zout 0,44 g

Meer Vegetarische recepten