Spaghetti carbonara met rode ui en courgette
Voorbereidingstijd
10 min
Kooktijd
20 min
Dieetvoorkeur
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Lazio
Porties
4
In dit recept
Bereidingswijze
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Pel en snijd ondertussen de uien in partjes. Was en snijd de courgette in halve plakjes.
 - Verhit de olijfolie in een ruime hapjespan. Bak de ui en courgette 3 minuten op een matig vuur. Voeg de pastasaus toe en verwarm het geheel op een matig vuur.
 - Schep de pasta door de saus en verwarm even mee. Meng de rucola met de wortel en de dressing. Verdeel de spaghetti over 4 warme borden en geef de salade er apart bij.
 
Ingrediënten
- 1 pak Bertolli Spaghetti à 400g
 - 2 el Bertolli olijfolie classico
 - 1 Bertolli Carbonara pastasaus in zak à 460 g
 - 2 rode uien
 - 1 courgette
 - 150 g rucola
 - 100 g geraspte wortelen
 - 4 el Italiaanse salade dressing
 
Bekijk voedingswaarden 
| Energie | 665 kJ (159 kcal) | 
| Eiwitten | 17,5 g | 
| Koolhydraten | 84,5 g | 
| Suiker | 10,1 g | 
| Vezels | 5,7 g | 
| Vet | 25,8 g | 
| Verzadigd vet | 5,4 g | 
| Zout | 0,67 g |