Pinsa Salame e Magor

Voorbereidingstijd

5 min

Kooktijd

3-5 min

Dieetvoorkeur

Vlees

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Emilia Romagna

Porties

1

Bereidingswijze

  1. Verhit de oven voor op 220°C.
  2. Verdeel 2/3 van de magor over de pinsa en bak af op een bakplat met bakpapier op 220 graden gedurende 3-5 minuten.
  3. Haal uit de oven en verdeel de salami, zongedroogde tomaten en rucola over de pinsa samen met de resterende magor.
  4. Snij in stukken en buon appetito!

Ingrediënten

  • 1 pak Bertolli Pinsa
  • 4 stuks Semi Zongedroogde tomaten Bertolli Pomodori semi secchi
  • 150 gr Magor (of Gormas)*
  • 75 gr salami, evt in stukken
  • Handjevol rucola
    *Magor of Gormas is een combinatie van mascarpone en gorgonzola
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vlees recepten