Lumache Rigate Maccheroni met ‘nduja en kappertjes Alla Allerhande
Voorbereidingstijd
Kooktijd
20 min
Dieetvoorkeur
Vlees
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
4
Bereidingswijze
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Snipper ondertussen de uien. Snijd de peterselie fijn, bewaar de steeltjes en het blad apart. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. op laag vuur. Voeg de peterseliesteeltjes en zongedroogde tomaten toe en bak 3 min. mee.
- Voeg de pastasaus, kappertjes, 2 el kappertjesvocht en de nduja toe en verwarm al roerend 3 min.
- Giet de pasta af, vang wat kookvocht op. Meng de pasta met de saus en voeg eventueel wat kookvocht toe om de saus smeuïger te maken. Verdeel over de borden. Bestrooi met de peterselieblaadjes.
Buon appetito!
Ingrediënten
- 400 g Bertolli Pasta Lumache Rigate Maccheroni
- 670 g Basilico Sugo Per Pasta
- 2 middelgrote uien
- 15 g verse platte peterselie
- 3 el milde olijfolie
- 100 g semi-zongedroogde tomaten
- 50 g kappertjes
- 50 g ‘nduja
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |