Lumache Rigate Maccheroni met ‘nduja en kappertjes Alla Allerhande

Voorbereidingstijd

Kooktijd

20 min

Dieetvoorkeur

Vlees

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Porties

4

Deel deze pagina

In dit recept

No items found

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Snipper ondertussen de uien. Snijd de peterselie fijn, bewaar de steeltjes en het blad apart. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. op laag vuur. Voeg de peterseliesteeltjes en zongedroogde tomaten toe en bak 3 min. mee.
  3. Voeg de pastasaus, kappertjes, 2 el kappertjesvocht en de nduja toe en verwarm al roerend 3 min.
  4. Giet de pasta af, vang wat kookvocht op. Meng de pasta met de saus en voeg eventueel wat kookvocht toe om de saus smeuïger te maken. Verdeel over de borden. Bestrooi met de peterselieblaadjes.

Buon appetito!

Ingrediënten

  • 400 g Bertolli Pasta Lumache Rigate Maccheroni
  • 670 g Basilico Sugo Per Pasta
  • 2 middelgrote uien
  • 15 g verse platte peterselie
  • 3 el milde olijfolie
  • 100 g semi-zongedroogde tomaten
  • 50 g kappertjes
  • 50 g ‘nduja
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vlees recepten