Pinsa di Giorgia met gegrilde aubergines en gorgonzola dolce
Voorbereidingstijd
10 min
Kooktijd
5 min
Dieetvoorkeur
Vlees
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
1
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 220°.
- Bestrijk de Pinsa met de Pizzasaus Originale. Vervolgens leg je de blauwe kaas op de Pinsa. Bak de Pinsa 5 minuten af in de oven.
- Terwijl de Pinsa in de oven zit, rooster je de aubergines. Snijd de aubergine in plakken en rooster deze aan twee kanten in een (grill)pan. Zorg voor voldoende olijfolie in de pan wanneer je de aubergineplakken roostert.
- Als de Pinsa goudbruin is en de aubergines zijn geroosterd, begint het echte feest: het beleggen van de Pinsa. Doe dit bijvoorbeeld met de gegrilde aubergines, salami en zongedroogde tomaatjes. Maar je kunt hier makkelijk je eigen draai aan geven!
- Top de Pinsa naar smaak af met wat verse Parmezaanse kaas, de heerlijke Pesto all’Arrabbiata voor extra spice en verse tijm.
Buon appetito!
Ingrediënten
- 1 Bertolli Pinsa
- 4 eetlepels Bertolli Pizzasaus Originale
- 3 theelepels Bertolli Pesto all’Arrabbiata
- 75 gram Gorgonzola Dolce
- 1 aubergine (voor meerdere pinsa’s)
- 5 zongedroogde tomaatjes – Bertolli Pomodori Secchi
- Salami naar keuze / smaak
- 15 gram verse kruidenmix
- 15 gram Parmigiano Reggiano
- Extra vergine olijfolie
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |