Pinsa Tonno alla Bertolli

Voorbereidingstijd

5 min

Kooktijd

5 min

Dieetvoorkeur

Vis

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Marche

Porties

1

Bereidingswijze

  1. Verhit de oven voor op 220°C hetelucht.
  2. Bestrijk de Pinsa met de pizzasaus. Scheur de buffelmozzarella in stukjes en beleg de Pinsa hiermee.
  3. Verdeel de tonijn over de Pinsa en leg op een bakplaat met bakpapier.
  4. Bak de Pinsa af in 5 minuten of totdat de mozzarella gesmolten is.

Strooi nu de kappertjes erover heen en snijd in rechthoekige stukken en buon appetito!

Ingrediënten

  • 1 pak Bertolli Pinsa
  • 1/2 portie Bertolli Pizzasaus Originale
  • 1 eetlepel Bertolli capperi – kappertjes
  • 1/2 bol buffelmozzarella
  • 50 gr tonijn uit blik (1/2 blikje)
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vis recepten