Spaghetti carbonara met rode ui en courgette

Beoordeel dit recept
Average: 2.7 (21 votes)
Bereidingstijd (min): 
20
Aantal personen: 
4
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Pittigheid: 
Mild
Spaghetti carbonara met rode ui en courgette

introductie

Traditioneel pasta gerecht: spaghetti carbonara met in Bertolli vloeibare margarine gebakken ui, courgette en spaghetti in een geurige carbonara saus. Een heerlijk Italiaans gerecht met een frisse rucola-wortelsalade.

Bereiding

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Pel en snijd ondertussen de uien in partjes. Was en snijd de courgette in halve plakjes.

Verhit de vloeibare margarine in een ruime hapjespan. Bak de ui en courgette 3 minuten op een matig vuur. Voeg de pastasaus toe en verwarm het geheel op een matig vuur.

Schep de pasta door de saus en verwarm even mee. Meng de rucola met de wortel en de dressing. Verdeel de spaghetti over 4 warme borden en geef de salade er apart bij.

Serveer tips

Voorgerecht: Meloen met rauwe ham Nagerecht: Roompuddinkjes (Panna cotta)

Variaties

In deze spaghetti carbonara kun je de courgette vervangen door 250 g gahalveerde cherrytomaatjes.

Boodschappenlijstje

  • 400 gram spaghetti
  • 2 rode uien
  • 1 courgette
  • 2 eetlepels Bertolli voor Koken, bakken en roerbakken
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Carbonara
  • 150 gram rucola
  • 100 gram geraspte wortelen
  • 4 eetlepels Italiaanse salade dressing
16325

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    2630.79 kcal
  • Energy (kJ):
    10982.12 kJ
  • Eiwitten (g):
    69.99 g
  • Suiker (g):
    40.2 g
  • Vezel (g):
    22.77 g
  • Vet totaal (g):
    100.42 g
  • Saturated fat (g):
    20.26 g
  • Trans fat (g):
    1.01 g
  • Natrium (mg):
    2851.4 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2