Volkorenmacaroni met kruidige pastasaus en gehakt

Beoordeel dit recept
Average: 4 (20 votes)
Bereidingstijd (min): 
20
Aantal personen: 
4
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Pittigheid: 
Kruidig
Volkorenmacaroni met kruidige pastasaus en gehakt

introductie

Deze macaroni met kruidige pastasaus, gehakt en champignons is nu nog lekkerder met volkoren macaroni en de Bertolli pastasaus Alle Erbe.

Bereiding

Kook de volkoren macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de macaroni af.

Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren. Verhit Bertolli olijfolie in een ruime koekenpan of wok. Bak hierin het rundergehakt 5 minuten al roerende met een vork of spatel, zodat het gehakt in stukjes wordt verdeeld. Bestrooi het gehakt met wat zout en peper.

Voeg de champignons toe en bak ze 3 minuten mee. Roer de Bertolli pastasaus Alle Erbe erdoor en verwarm de saus 5 minuten.

Haal de blaadjes basilicum los van de steeltjes. Hak de steeltjes fijn en roer ze door de saus. Meng de macaroni met de saus. Verdeel de macaroni over 4 warme borden en strooi de blaadjes basilicum erover.

Serveer tips

Deze volkorenmacaroni met kruidige pastasaus en gehakt is lekker met rauwkostsalade met appel: snijd een appel in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de partjes in dunne plakjes. Meng de appel met 300 g gemengde rauwkostsalade, 2 el olijfolie, ½ el Bertolli Balsamico Bianco, wat zout en peper.

Boodschappenlijstje

  • 400 g volkoren macaroni
  • 250 g champignons
  • 3 el Bertolli Olijfolie Classico
  • 300 g rundergehakt
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Alle Erbe 500g
  • 3 takjes basilicum
  • rauwkostsalade met appel*
19865

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    2804.84 kcal
  • Energy (kJ):
    11701.19 kJ
  • Eiwitten (g):
    122.13 g
  • Suiker (g):
    53.86 g
  • Vezel (g):
    22.19 g
  • Vet totaal (g):
    99.7 g
  • Saturated fat (g):
    28.42 g
  • Trans fat (g):
    1.5 g
  • Natrium (mg):
    2196.82 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2