Pinsa – alla SannevanLierop
Voorbereidingstijd
5 min
Kooktijd
5 min
Dieetvoorkeur
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Lazio
Porties
1
Met onze pinsa en pizzasaus maakte @sannevanlierop ‘een van de lekkerste dingen ever!’
Pinsa is een heerlijk luchtig en licht verteerbare met de hand gerolde bodem die je afbakt. Super makkelijk en snel.

Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 220 graden celsius
- Beleg de pinsa met de Bertolli originale (of piccante) pizzasaus, mozzarella, peper, zout, gegrilde paprika, tomaatjes en de verse basilicum.
- Bak af in de oven en snij in stukken. Buon appetito!
Ingrediënten
- 1 Bertolli Pinsa
- 1 potje Bertolli salsa per pizza Originale (of Piccante)
- 1 potje Bertolli Peperoni – gegrilde paprika
- Cherrytomaatjes
- Verse basilicum
- Snufje peper & zout
Bekijk voedingswaarden
| Energie | |
| Eiwitten | |
| Koolhydraten | |
| Suiker | |
| Vezels | |
| Vet | |
| Verzadigd vet | |
| Zout |