Broodje pulled zalm con Pesto alla Genovese – alla Unbloomfotografie

Voorbereidingstijd

5 min

Kooktijd

10 min

Dieetvoorkeur

Vis

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Streek

Porties

2

Kim van unbloomfotografie heeft een heerlijk (onverwacht) recept gemaakt met de Bertolli Pesto alla Genovese en dat willen we graag met jullie delen!

Het is heel zomers gerecht wat je op de BBQ kan maken.

Kijk voor het originele recept op @unbloomfotografie

Deel deze pagina

In dit recept

Bereidingswijze

  1. Pulled Salmon maak je op de barbecue van goede zalmzijde. Kim gebruikt het recept van @smokeygoodness BBQ Feast on Fire gebruikt, dat ze deze keer aanpaste door de zalm in te smeren met een Italiaanse rub. Neem er de tijd voor want alleen zo krijg je een perfect gegaarde zalm die in flakes uit elkaar dondert.
  2. De zalm laat je vervolgens afkoelen en zorg dat je goede briochebroodjes hebt. Snijdt die open en smeer de bodem in met een goede lepel citroen mayonaise (bijvoorbeeld de zingy lemon van Jean Baton), leg hier een handje rucola op en leg hier een grote hoeveelheid uit elkaar getrokken zalm op.
  3. Maak af met de pesto en een paar geroosterde pijnboompitten.
Buon appetito!

Ingrediënten

  • Bertolli pesto alla Genovese
  • Goede zalmfilets
  • briochebroodjes
  • 2 el Pijnboompitten
  • citroenmayonaise (bijvoorbeeld van Jean Baton)
  • Rucola
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vis recepten