Pasta pesto Calabrese met rucola en paprika

Voorbereidingstijd

1 min

Kooktijd

10min

Dieetvoorkeur

Vegetarisch

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Calabria

Porties

4

Deel deze pagina

In dit recept

No items found

Bereidingswijze

  1. Snijd de paprika in even grote stukken en grill beetgaar.
  2. Kook de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking en laat uitlekken. Bewaar wat van het kookvocht.
  3. Roer de pesto Calabrese erdoor heen; voeg als het te droog is wat van het kookvocht toe en roer goed door elkaar.
  4. Breng de rucola op smaak met 1 eetlepel Bertolli Balsamico saladedressing.
  5. Verdeel de rucola en de pasta over 4 borden en serveer met Parmezaanse kaas.

Ingrediënten

  • 1 potje Gegrilde paprika
  • 350 gr linguine
  • Potje Bertolli pesto calabrese
  • 2 Paprika’s gegrild (geel en rood)
  • 4x Handjevol rucola
  • Bertolli Balsamico saladedressing
  • Parmezaanse kaas voor het garneren

    Optioneel: versgebakken brood
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vegetarische recepten