Piadina classico: parmaham, rucola en mozzarella

Voorbereidingstijd

4 min

Kooktijd

2 min

Dieetvoorkeur

Vlees

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Emilia Romagna

Porties

4

Deel deze pagina

Bereidingswijze

  1. Verwarm de piadina volgens de instructies op de verpakking.
  2. Snijd de mozzarella in plakken.
  3. Pak een flinke hand rucola en bedek 1 helft van de piadina hiermee en daarboven op een aantal plakjes mozzarella en 2 plakken parmaham.
  4. Tot slot wat peper en zout. Klap de piadina dicht en snijd deze door de helft.

Ingrediënten

  • 1 pak Bertolli Piadina – 4 piadine
  • 8 plakken Parmaham
  • 2 bollen Mozzarella
  • Rucola
  • Bertolli Olijfolie
  • Zout en peper
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vlees recepten

Het lijkt erop dat je ons bezoekt vanuit Nederland

Naar de Nederlandse website