Pinsa Salame e Magor
Voorbereidingstijd
5 min
Kooktijd
3-5 min
Dieetvoorkeur
Vlees
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Emilia Romagna
Porties
1
In dit recept
Bereidingswijze
- Verhit de oven voor op 220°C.
- Verdeel 2/3 van de magor over de pinsa en bak af op een bakplat met bakpapier op 220 graden gedurende 3-5 minuten.
- Haal uit de oven en verdeel de salami, zongedroogde tomaten en rucola over de pinsa samen met de resterende magor.
- Snij in stukken en buon appetito!
Ingrediënten
- 1 pak Bertolli Pinsa
- 4 stuks Semi Zongedroogde tomaten Bertolli Pomodori semi secchi
- 150 gr Magor (of Gormas)*
- 75 gr salami, evt in stukken
- Handjevol rucola
*Magor of Gormas is een combinatie van mascarpone en gorgonzola
Bekijk voedingswaarden
| Energie | |
| Eiwitten | |
| Koolhydraten | |
| Suiker | |
| Vezels | |
| Vet | |
| Verzadigd vet | |
| Zout |