Pizza ham, artisjokken, olijven en mozzarella

Voorbereidingstijd

5 min

Kooktijd

5-10min

Dieetvoorkeur

Vlees

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Porties

Bereidingswijze

  1. Beleg de Bertolli pizzabodem met de originale pizzasaus van Bertolli. Smeer evenredig uit.
  2. Voeg verse blaadjes veldsla toe.
  3. Beleg de pizza met ham, de gegrilde artisjokken van Bertolli, een aantal zwarte olijven en mozzarella.
  4. Voeg als laatste wat geraspte kaas toe.
  5. Bak de pizza in de oven volgens de verpakking.

Buon appetito!

Ingrediënten

  • 1 Bertolli Base per Pizza pizzabodems (per 2 verpakt)
  • 1 potje Bertolli Carciofi – gegrilde artisjokken
  • handjevol verse blaadjes veldsla
  • ham
  • Zwarte olijven
  • Mozzarella
  • Geraspte kaas
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vlees recepten