Pizza ham, artisjokken, olijven en mozzarella
Voorbereidingstijd
5 min
Kooktijd
5-10min
Dieetvoorkeur
Vlees
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties

Bereidingswijze
- Beleg de Bertolli pizzabodem met de originale pizzasaus van Bertolli. Smeer evenredig uit.
- Voeg verse blaadjes veldsla toe.
- Beleg de pizza met ham, de gegrilde artisjokken van Bertolli, een aantal zwarte olijven en mozzarella.
- Voeg als laatste wat geraspte kaas toe.
- Bak de pizza in de oven volgens de verpakking.
Buon appetito!
Ingrediënten
- 1 Bertolli Base per Pizza pizzabodems (per 2 verpakt)
- 1 potje Bertolli Carciofi – gegrilde artisjokken
- handjevol verse blaadjes veldsla
- ham
- Zwarte olijven
- Mozzarella
- Geraspte kaas
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |