Ravioli al forno alla Bertolli

Voorbereidingstijd

5 min

Kooktijd

30 min

Dieetvoorkeur

Vegetarisch

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Porties

4

Deel deze pagina

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius (hetelucht).
  2. Verdeel gelijkmatig 1 zak Bertolli saus over de bodem van een ovenschaal.
  3. Meng in een kom de ravioli, verse spinazie en fijngesnipperde rode ui. Voeg dit mengsel toe aan de ovenschaal en giet de andere zak Bertolli saus er gelijkmatig overheen.
  4. Breek de mozzarella di bufala in stukken en verdeel deze gelijkmatig over de ovenschaal met de ravioli.
  5. Bak af gedurende 30 minuten in de voorverwarmde oven, of totdat de mozzarella gesmolten is en de ravioli gaar is.
  6. Breng de ravioli al forno voor het serveren op smaak met zout, versgemalen zwarte peper, een scheutje olijfolie en geraspte Parmezaanse kaas.
  7. Garneer met verse basilicumblaadjes en serveer direct. Buon appetito!

Ingrediënten

  • 2 Bertolli pastasaus knoflook in zak
  • 2 pakken verse ravioli met kaas – Daily Chef (Vomar)
  • 100 gr spinazie
  • 1 rode ui – gesnipperd
  • 1 bol mozzarella di buffala
  • Zout en peper
  • 15 ml Bertolli olijfolie
  • 60 gr Parmezaanse kaas – geraspt
  • Basilicum voor de garnering
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vegetarische recepten