Ravioli al forno alla Bertolli
Voorbereidingstijd
5 min
Kooktijd
30 min
Dieetvoorkeur
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
4
In dit recept
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius (hetelucht).
- Verdeel gelijkmatig 1 zak Bertolli saus over de bodem van een ovenschaal.
- Meng in een kom de ravioli, verse spinazie en fijngesnipperde rode ui. Voeg dit mengsel toe aan de ovenschaal en giet de andere zak Bertolli saus er gelijkmatig overheen.
- Breek de mozzarella di bufala in stukken en verdeel deze gelijkmatig over de ovenschaal met de ravioli.
- Bak af gedurende 30 minuten in de voorverwarmde oven, of totdat de mozzarella gesmolten is en de ravioli gaar is.
- Breng de ravioli al forno voor het serveren op smaak met zout, versgemalen zwarte peper, een scheutje olijfolie en geraspte Parmezaanse kaas.
- Garneer met verse basilicumblaadjes en serveer direct. Buon appetito!
Ingrediënten
- 2 Bertolli pastasaus knoflook in zak
- 2 pakken verse ravioli met kaas – Daily Chef (Vomar)
- 100 gr spinazie
- 1 rode ui – gesnipperd
- 1 bol mozzarella di buffala
- Zout en peper
- 15 ml Bertolli olijfolie
- 60 gr Parmezaanse kaas – geraspt
- Basilicum voor de garnering
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |