Kleurrijke spaghetti met gehakt, paprika, wortel en prei

Beoordeel dit recept
Average: 3.6 (35 votes)
Bereidingstijd (min): 
20
Aantal personen: 
4
Gelegenheid: 
Alledaagse recepten
Menugang: 
Hoofdgerecht
Moment van de dag: 
Diner
Gerecht: 
Pasta
Kleurrijke spaghetti met gehakt, paprika, wortel en prei

introductie

Hier word je blij van! Deze spaghetti met gehakt, paprika, wortel en prei is een kleurige pasta met de heerlijke pastasaus Toscana Tradizionale van Bertolli.

Bereiding

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af en laat goed uitlekken. Maak de paprika, wortels en prei schoon en snijd ze heel klein.

Verhit de Bertolli olijfolie in een wok en roerbak het rundergehakt in 5 min. rul. Giet het vocht uit de pan en roerbak de groenten 5 min. mee. Voeg de Bertolli pastasaus Toscana Tradizionale toe. Laat de saus heet worden en schep de warme spaghetti erdoor.

Verdeel de spaghetti over 4 warme diepe borden.

Serveer tips

Garneer deze vrolijke spaghetti met gehakt, paprika, wortel en prei met een toefje basilicum of gemengde olijven.

Boodschappenlijstje

  • 400 g spaghetti
  • 1 gele paprika
  • 10 verse worteltjes
  • 1 prei
  • 2 el Bertolli Olijfolie Classico
  • 250 g rundergehakt
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Toscana Tradizionale à 690 g
15390

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    2674.71 kcal
  • Energy (kJ):
    11165.32 kJ
  • Eiwitten (g):
    110.78 g
  • Suiker (g):
    65.99 g
  • Vezel (g):
    24.96 g
  • Vet totaal (g):
    79.48 g
  • Saturated fat (g):
    23.22 g
  • Trans fat (g):
    1.25 g
  • Natrium (mg):
    2878.01 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2