Tomatensoep met basilicum

Beoordeel dit recept
Average: 3.2 (25 votes)
Bereidingstijd (min): 
15
Aantal personen: 
4
Gelegenheid: 
Diner voor twee
Menugang: 
Voorgerecht
Moment van de dag: 
Lunch
Gerecht: 
groenten
Pittigheid: 
Kruidig
Tomatensoep met basilicum

introductie

Recept zelf tomatensoep maken en zelf croutons bakken. Italiaanse keuken recepten zelf tomaten-soep koken.

Bereiding

Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de korstjes van het brood en het brood vervolgens in blokjes. Schaaf mooie krullen van de Parmezaanse kaas en snijd de basilicum in reepjes.

Breng in een pan de Bertolli pastasaus Basilico met de kruidenbouillon aan de kook. Voeg zout en peper naar smaak toe en laat de soep 10 minuten zachtjes koken.

Bak de broodblokjes in een koekenpan met olijfolie al omscheppend goudbruin. Roer de tomaatreepjes door de soep en warm ze 2 minuten mee.

Schep de tomatensoep in ruime kommen of diepe borden en strooi de zelfgebakken croutons en basilicum in het midden van elke kom. Garneer met de krullen Parmezaanse kaas.

Serveer tips

Deze tomatensoep met basilicum is ook lekker met italiaans ciabatta- of foccaciabrood.

Boodschappenlijstje

15364

Voedingswaarden

  • Energie (kcal):
    770.9 kcal
  • Energy (kJ):
    3226.16 kJ
  • Eiwitten (g):
    34.67 g
  • Suiker (g):
    46.38 g
  • Vezel (g):
    11 g
  • Vet totaal (g):
    35.12 g
  • Saturated fat (g):
    13.23 g
  • Trans fat (g):
    0.36 g
  • Natrium (mg):
    4194.42 mg

A/B testing recipe detail block 1

Maandelijks alle acties en heerlijke gerechten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

A/B testing recipe detail block 2