Kipspiezen met pesto Arrabiata – spiedini di pollo al pesto all’arrabbiata
Voorbereidingstijd
10 min
Kooktijd
2 min
Dieetvoorkeur
Vlees
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
4
In dit recept
Bereidingswijze
- Snijd de kippendijfilet in even grote stukken.
- Pers de knoflooktenen.
- Marineer de kippendijfilet in de pesto all’arrabbiata, de knoflook en breng op smaak met zout en peper. Het liefst marineer je de kippendijfilet 1 dag van tevoren voor een intensere smaak.
- Laat de kippendijfilet op kamertemperatuur komen en rijg aan 8 spiesen.
- Grill aan beide kanten op een barbecue of in een grillpan. Serveer met bijvoorbeeld een frisse caprese salade.
Ingrediënten
- 3 el Bertolli pesto all’arrabbiata
- 400 gr kippendijfilet
- 2 tenen knoflook (eventueel de Bertolli Aglio – gemarineerde knoflook)
- Zout en peper
- 8 satéstokjes / spiezen
Bekijk voedingswaarden 
| Energie | |
| Eiwitten | |
| Koolhydraten | |
| Suiker | |
| Vezels | |
| Vet | |
| Verzadigd vet | |
| Zout | 
 
