Kipspiesen met pesto Arrabiata – spiedini di pollo al pesto all’arrabbiata

Voorbereidingstijd

10 min

Kooktijd

2 min

Dieetvoorkeur

Vlees

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Porties

4

Deel deze pagina

Bereidingswijze

    1. Snijdt de kippendijfilet in even grote stukken.
    2. Pers de knoflooktenen.
    3. Marineer de kippendijfilet in de pesto all’arrabbiata, de knoflook en breng op smaak met zout en peper. Het liefst marineer je de kippendijfilet 1 dag van tevoren voor een intensere smaak.
    4. Laat de kippendijfilet op kamertemperatuur komen en rijg aan 8 spiesen.
    5. Grill aan beide kanten op een bbq of in een grillpan. Serveer met bijvoorbeeld een frisse caprese salade.

Ingrediënten

  • 3 EL Bertolli pesto all’arrabbiata
  • ~ 400 gr kippendijfilet
  • 2 tenen knoflook (eventueel de Bertolli Aglio – gemarineerde knoflook)
  • Zout en peper
  • 8 satéstokjes / spiezen
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vlees recepten