Kipspiesen met pesto Arrabiata – spiedini di pollo al pesto all’arrabbiata
Voorbereidingstijd
10 min
Kooktijd
2 min
Dieetvoorkeur
Vlees
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
4
In dit recept
Bereidingswijze
- Snijdt de kippendijfilet in even grote stukken.
- Pers de knoflooktenen.
- Marineer de kippendijfilet in de pesto all’arrabbiata, de knoflook en breng op smaak met zout en peper. Het liefst marineer je de kippendijfilet 1 dag van tevoren voor een intensere smaak.
- Laat de kippendijfilet op kamertemperatuur komen en rijg aan 8 spiesen.
- Grill aan beide kanten op een bbq of in een grillpan. Serveer met bijvoorbeeld een frisse caprese salade.
Ingrediënten
- 3 EL Bertolli pesto all’arrabbiata
- ~ 400 gr kippendijfilet
- 2 tenen knoflook (eventueel de Bertolli Aglio – gemarineerde knoflook)
- Zout en peper
- 8 satéstokjes / spiezen
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |