Bertolli Borrelplank
Voorbereidingstijd
10 min
Kooktijd
5 min
Dieetvoorkeur
Vlees
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Porties
4
Bereidingswijze
- Voor de caprese vul je de sateprikkers met mozzarella, zongedroogde tomaten en basilicumblad en leg deze op de borrelplank
- Snij de Parmezaanse kaas in blokjes en leg deze samen met de verschillende soorten toast en de spinata romana op de borrelplank
- Verwarm vervolgens de piadina zoals op de verpakking staat vermeld
- Beleg de piadina met parmaham, rucola en plakjes mozzarella
- Rol het geheel op, snij het in stukjes en doe er een prikkertje doorheen
- Vul de borrelplank met de piadina rolletjes en leg de overige parmaham er naast
- Zet de potjes groente ernaast samen met de prikkers
La vita e bella no? Alvast een fijn weekend, ciao!
Ingrediënten
Bertolli producten
- Carciofi – gegrilde artisjokken
- Aglio – gemarineerde knoflook
- Sfornatini – soepstengels met zout
- Peperoni – gegrilde paprika
- Mini grissini torinesi – mini soepstengels
- Piadina – flatbread
- Pomodori semi-secchi- semi zongedroogde tomaten
- Scrocchi con Tartufo – toastjes met truffel
Overige producten
- Parmaham
- Spinata romana
- Rucola
- Mozzarella
- Parmezaanse kaas
- Sateprikkers
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |