Macaroni met gehakt, champignons en oude kaas

Voorbereidingstijd

5 min

Kooktijd

15 min

Dieetvoorkeur

Vlees

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Lazio

Porties

2

Een heerlijke macaroni met gehakt, champignons en oude kaas, met de pikante pastasaus van Bertolli.

Deel deze pagina

Bereidingswijze

  1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de macaroni af, laat goed uitlekken. Halveer ondertussen de champignons.
  2. Verhit de Bertolli olijfolie in een koekenpan en bak hierin het rundergehakt in ca. 3 min. rul. Voeg de champignons toe en bak 3 min. mee. Breng op smaak met wat peper en zout.
  3. Meng de macaroni met de Bertolli pastasaus Arrabiatta en het gehaktmengsel en laat in ca. 3 min. warm worden. Verdeel over 2 borden. Bestrooi met de geraspte oude kaas.

Ingrediënten

  • 200g Bertolli Lumache Rigate Maccheroni (halve zak)
  • 1 Bertolli Arrabbiata Pastasaus in pot à 400 g
  • 250 g champignons
  • 1 el Bertolli olijfolie classico
  • 150 g rundergehakt
  • 25 g geraspte oude kaas
Bekijk voedingswaarden
Energie831 kJ (198 kcal)
Eiwitten35,7 g
Koolhydraten83,2 g
Suiker13,1 g
Vezels8,1 g
Vet36,5 g
Verzadigd vet10,8 g
Zout0,83 g

Meer Vlees recepten