PASTASALADE MET AVOCADO, RODE UI, PESTO ROSSO EN KERSTOMATEN

Voorbereidingstijd

10 min

Kooktijd

10 min

Dieetvoorkeur

Vegetarisch

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Streek

Porties

4

Deel deze pagina

Deze koude pastasalade staat in een handomdraai op tafel. Met avocado, rauwe ham en kerstomaatjes en op smaak gebracht met Bertolli pesto Rosso. Lekker als zomers hoofdgerecht. Maar ook bijzonder smakelijke als bijgerecht bij de BBQ of als lunchsalade.

In dit recept

Bereidingswijze

  1. Kook de Pasta Pennevolgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af, spoel na met ruim koud water en laat het uitlekken en afkoelen.
  2. Snijd de rode uiin ringen. Halveer de avocado, verwijder de pit en schil de helften. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Was de tomaten en halveer ze. Schil de komkommer en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd ook de rauwe ham in repen.
  3. Doe de pasta in een schaal en schep er de Bertolli pesto rosso Voeg er vervolgens de groenten en de ham toe en schep de pastasalade goed door.

Ingrediënten

  • 300 g penne rigate
  • 1 avocado
  • 5 komkommer
  • 1 rode ui
  • 250 g cherrytomaatjes
  • 3 el Bertolli Pesto Rosso
  • 250 g rauwe ham
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vegetarische recepten