PASTASALADE MET AVOCADO, RODE UI, PESTO ROSSO EN KERSTOMATEN
Voorbereidingstijd
10 min
Kooktijd
10 min
Dieetvoorkeur
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Streek
Porties
4
In dit recept
Bereidingswijze
- Kook de Pasta Pennevolgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af, spoel na met ruim koud water en laat het uitlekken en afkoelen.
- Snijd de rode uiin ringen. Halveer de avocado, verwijder de pit en schil de helften. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Was de tomaten en halveer ze. Schil de komkommer en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd ook de rauwe ham in repen.
- Doe de pasta in een schaal en schep er de Bertolli pesto rosso Voeg er vervolgens de groenten en de ham toe en schep de pastasalade goed door.
Ingrediënten
- 300 g penne rigate
- 1 avocado
- 5 komkommer
- 1 rode ui
- 250 g cherrytomaatjes
- 3 el Bertolli Pesto Rosso
- 250 g rauwe ham
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |