Penne Rustico alle verdure grigliate

Voorbereidingstijd

5 min

Kooktijd

5 min

Dieetvoorkeur

Vegetarisch

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Porties

2

Deel deze pagina

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Bewaar 2 EL pastawater en giet af.Verwarm tegelijkertijd de Bertolli rustico saus.
  2. Voeg de gekookte pasta met het pastawater toe en meng goed door elkaar.
    Serveer met Parmezaanse kaas en basilicumblaadjes.

Voor de burrata caprese
1. Snijd de cherrytomaatjes doormidden en verdeel over een bord.
2. Breek de burrata in stukjes en verdeel over het bord.
3. Breng op smaak met zout en peper.
Garneer met de basilicumblaadjes en olijfolie.

 

Buon appetito!

Ingrediënten

  • 1 zak Bertolli Rustico – verdure grigliate
  • 200g Bertolli Penne Rigate pasta (halve zak)
  • Parmezaanse kaas
  • Blaadjes van takje basilicum

Voor de burrata caprese

  • 2 x 50 gr mini burrata
  • 250 gr cherrytomaatjes
  • Blaadjes van takje basilcium
  • zout en peper
  • Bertolli extra vergine olijfolie
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vegetarische recepten