Piadina Caprese: Semi zongedroogde tomaatjes, mozzarella, rucola

Voorbereidingstijd

4 min

Kooktijd

2 min

Dieetvoorkeur

Vegetarisch

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Emilia Romagna

Porties

4

Bereidingswijze

  1. Verwarm de piadina volgens de instructies op de verpakking.
  2. Snijd de mozzarella in plakken. Laat de semi zongedroogde tomaten uitlekken.
  3. Pluk de blaadjes van de basilicum.
  4. Pak een flinke hand rucola en bedek 1 helft van de piadina hiermee en daarboven op een aantal plakjes mozzarella.
  5. Breng de mozzarella op smaak met zout en peper en beleg met wat semi zongedroogde tomaatjes en basilicum.
  6. Klap de piadina dicht en snijd deze door de helft.

Ingrediënten

  • 1 pak Bertolli Piadina – 4 piadine
  • 1 potje Bertolli Pomodori semi secchi – semi zongedroogde tomaten
  • 2 bollen Mozzarella
  • Zout en peper
  • 2 Basilicum takjes
  • Rucola
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vegetarische recepten