Piadina Verdure: gegrilde paprika, aubergine, rucola en mozzarella
Voorbereidingstijd
8 min
Kooktijd
2 min
Dieetvoorkeur
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Streek
Emilia Romagna
Porties
4
Bereidingswijze
- Verhit een grillpan.
- Snijd de aubergine in dunne plakken en smeer in met wat olijfolie.
- Grill aan beide kanten tot je mooie grillstrepen ziet. Laat afkoelen op een bord.
- Verwarm de piadina volgens de instructies op de verpakking.
- Snijd de mozzarella in plakken. Laat de gegrilde paprika uitlekken.
- Pak een flinke hand rucola en bedek 1 helft van de piadina hiermee en daarboven op een aantal plakjes mozzarella.
- Breng de mozzarella op smaak met zout en peper, wat gegrilde paprika en aubergine en pesto naar smaak.
- Klap de piadina dicht en snijd deze door de helft.
Ingrediënten
- 1 pak Bertolli Piadina – 4 piadine
- Bertolli pesto alla Genovese
- 1 potje Bertolli Peperoni – gegrilde groenten
- 2 bollen Mozzarella
- Zout en peper
- ½ aubergine
- Rucola
Bekijk voedingswaarden
Energie | |
Eiwitten | |
Koolhydraten | |
Suiker | |
Vezels | |
Vet | |
Verzadigd vet | |
Zout |