Piadina Verdure: gegrilde paprika, aubergine, rucola en mozzarella

Voorbereidingstijd

8 min

Kooktijd

2 min

Dieetvoorkeur

Vegetarisch

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Emilia Romagna

Porties

4

Bereidingswijze

  1. Verhit een grillpan.
  2. Snijd de aubergine in dunne plakken en smeer in met wat olijfolie.
  3. Grill aan beide kanten tot je mooie grillstrepen ziet. Laat afkoelen op een bord.
  4. Verwarm de piadina volgens de instructies op de verpakking.
  5. Snijd de mozzarella in plakken. Laat de gegrilde paprika uitlekken.
  6. Pak een flinke hand rucola en bedek 1 helft van de piadina hiermee en daarboven op een aantal plakjes mozzarella.
  7. Breng de mozzarella op smaak met zout en peper, wat gegrilde paprika en aubergine en pesto naar smaak.
  8. Klap de piadina dicht en snijd deze door de helft.

Ingrediënten

  • 1 pak Bertolli Piadina – 4 piadine
  • Bertolli pesto alla Genovese
  • 1 potje Bertolli Peperoni – gegrilde groenten
  • 2 bollen Mozzarella
  • Zout en peper
  • ½ aubergine
  • Rucola
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vegetarische recepten