Pinsa Caprese alla Bertolli

Voorbereidingstijd

5 min

Kooktijd

5 min

Dieetvoorkeur

Vegetarisch

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Streek

Marche

Porties

1

Deel deze pagina

In dit recept

Bereidingswijze

  1. Verhit de oven voor op 220°C hetelucht.
  2. Bestrijk de Pinsa met de pizzasaus en bak de Pinsa af in 5 minuten.
  3. Scheur ondertussen de buffelmozzarella in stukjes en laat de semi zongedroogde tomaten uitlekken.
  4. Haal uit de oven en verdeel dan de mozzarella, semi zongedroogde tomaten en de pesto over de Pinsa.

Breng nog even op smaak met zout en peper en buon appetito!

Ingrediënten

  • 1 pak Bertolli Pinsa
  • 1/2 portie Bertolli Pizzasaus Originale
  • 1 Eetlepel Bertolli Pesto alla Genovese
  • Potje semi zongedroogde tomaten van Bertolli
  • 1/2 bol buffelmozzarella
Bekijk voedingswaarden
Energie
Eiwitten
Koolhydraten
Suiker
Vezels
Vet
Verzadigd vet
Zout

Meer Vegetarische recepten